Tattoo

Eyeliner tatoeeren

Iedere dag jouw skincare routine én jouw make-up routine kan nogal wat tijd van jouw dag in beslag nemen. Hierdoor is permanente make-up natuurijk erg verleidelijk.. Denk aan een eyeliner tatoeeren, permanente wenkbrauwen of een lipliner. Hoe handig is het als jouw make-up de hele dag door mooi blijft zitten en jij je hier niet druk om hoeft te maken.

In Nederland is het zo dat de permanente eyeliner en microblading het vaakste voor komt, dit is logisch! Een eyeliner tatoeeren is erg strak en heel natuurlijk. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of de door jou gezette eyeliner wel symmetrisch is.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Bij het eyeliner tatoeeren wordt er een kleur met een hele fijne naald aangebracht in de wimperlijn. Hierdoor krijg je een meer sprekende oogopslag, hierdoor lijken jouw wimpers optisch ook voller.

Tijdens een intake gesprek is het zo dat je met een specialist bespreekt wat jouw wensen zijn wat betreft de eyeliner. Kies jij voor een dunne lijn, een dikke lijn of juist voor schaduw? Ook kun je bepalen of je een lijn boven en/of onder de wimperlijn zou willen hebben.

Zelf kun je natuurlijk op het internet al voldoende inspiratie op doen. Bij hele lichte ogen is het bijvoorbeeld beter om niet te gaan voor een gitzwarte lijn. Een specialist kan jou hier veel meer over vertellen en adviseren.

Tijdens de behandeling is het belangrijk dat jij jezelf zo goed mogelijk ontspant, daarbij is het belangrijk dat jij de dag er voor goed hebt geslapen en voor de behandeling voldoende gegeten hebt.